Divočák na pivě
22. 1. 2009
| DIVOČÁK NA PIVĚ | |
| Kategorie: Divočák - zvěřina z černé zvěře | |
| Podkategorie: | |
| Ingredience: 600g bůčku z divočáka, 50 g tuku, 40 g hladké mouky, 1 dl 12° piva, 1 cibule, kmín, nové koření, muškátový oříšek, hovězí vývar, sůl. |
|
| Příprava: Na rozpáleném tuku osmahneme nakrájenou cibuli s kmínem. Vložíme maso, nakrájené na kostičky a za stálého míchání dusíme ve vlastní šťávě, do vysmahnutí. Poté zalijeme vývarem, ochutíme solí a okořeníme zbylým kořením. Dusíme doměkka. Pak maso vyjmeme, šťávu vysmahneme do tuku a zaprášíme moukou. Osmahneme a zalijeme pivem, povaříme. Omáčku procedíme na maso, ještě chvíli povaříme a podáváme |
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář

